Bed Bug Thermal Remediation ved hjælp af Temperatur Data Loggers

Skrevet af Jennifer Pinnell on

Af David Young
Young Environmental Solutions, Indiana
For nylig var jeg ved at købe en bedre løsning til at overvåge varmeforebyggende behandlinger til Bed Bug Control. Jeg ringede til flere distributører for at se, hvad der var tilgængeligt. De fleste af dem sagde simpelthen her er vores produkter og priser. Derefter talte jeg med Jennifer på Tech Instrumentation. Jennifer anbefalede et system ved hjælp af den trådløse RTR-500DC håndholdte dataindsamler sammen med 6 sensorer. Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Opsætningen er nu nede på et hurtigt 5 eller 10-minut i modsætning til 30 til 60 minutter - eller endnu mere før jeg begyndte at bruge dette kit. Ikke flere ledninger til at løsne og løbe fra forskellige steder til ydersiden.                                                           
Når du er oprettet, kan din overvågning ske fra hvor som helst du vælger. Ikke mere løbende at overvåge for at kontrollere temps. Skærmen / basestationen er størrelse på en telefon, så jeg sætter det bare i lommen og kan kontrollere, hvor ofte jeg vil. Sensorerne er døde. Jeg vil meget anbefale dette system til nogen overvågning flere steder.
*
Korrekt varmebehandling for seng bugs kræver en minimumstemperatur på omkring 120 F i hele målområdet. Dette betyder, at den omgivende lufttemperatur undertiden er meget højere, men bør ikke overstige 155-160 F. Rod i området påvirker den krævede tid. Vi bruger propan 500k BTU varmelegemer. Sensorerne er placeret i forskellige områder i hele strukturen på steder som stikkontakter, sengetøj og møbler. Disse kontrolleres cirka hvert XNUMX. minut. Hvis et område ikke når temperaturen, kan jeg flytte ventilatorerne til at lede mere varme til dette område eller øge varmelegemet. Jeg placerer også senorer til direkte at overvåge genstande, der kan være sårbare over for varmeskader. Dette system giver mig mulighed for med et øjeblik at placere sensorerne og kontrollere dem så ofte, som jeg vil.
*
Før jeg kørte fører fra hvert sted til en skærm. Ledningerne var 50 'lange og en reel besvær med at løbe fra den ene ende af huset til et sted. Den foregående skærm skulle forblive forbundet, hvilket betød, at det var ved hoveddøren eller sidevinduet, og jeg overvåger fra min lastbil hvert femten minutter, jeg var nødt til at tjekke på disse steder. Jeg kan nu overvåge fra lastbil eller hvor som helst jeg vælger. Varmeapparaterne skal justeres under processen. Når alle områder er i temperaturdræbningsområdet, holder jeg den temperatur i 3 timer. Hele processen er en hel dag. Det er meget kontrol af temperaturer. Nogle gange gør jeg flere lejligheder på én gang. Dette giver mig mulighed for at sætte 3 sensorer i en enhed og 3 i en anden, og stadig overvåge fra en central placering.
________________________________________
Tech Instrumentation tilbyder nu et Bed Bug Heat Remediation Kit, der omfatter:
  • 1 RTR-500DC trådløs håndholdt datasamler
  • 6 RTR-502 ekstern sensortemperatur Thermo-optager (fungerer med op til 32 sensorer)
  • Case101202K Kromstål hængslet udklipsholder. Tastelåsning

Del denne post← Ældre Post Nyere indlæg →


Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres.

Netto ordreafgang

Vare Pris Antal I alt
Subtotal $ 0.00 USD
Levering
I alt

Adresse